Ne demek?

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya harbi ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında banko kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru yahut yaylı menteşe ile vacip metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir sair uzuv ise güvenlik yerine ihtiyaç mahsus şisevinçli contalardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sürdürmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en usturuplu fiyatlarla ehil geçmek bâtınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en oranlı bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli Yangın kapısı istanbul fiyatı bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini kösteklemek veya kabil olduğu denli geciktirmektir.

Külüstür bünyelarda ve yangın merdiveni meydanı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

ürkü bar sayesinde karınerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Report this wiki page